Schimb Kit Distributie Floresti

Ai nevoie de schimbarea kitului de distributie? Vino la Service Auto Floresti pentru a realiza un deviz si pentru a schimba distributia masinii tale!

Importanta schimbului de kit de distributie

Schimbarea kitului de distributie este cruciala pentru intretinerea corecta a vehiculului tau. Este esential sa alegi un service autorizat pentru aceasta operatiune.

Cand trebuie schimbata distributia?

Kitul de distributie trebuie inlocuit periodic, conform recomandarilor din manualul de utilizare al masinii. O schimbare preventiva este recomandata pentru a evita deteriorarea componentelor, cum ar fi curelele de distributie si rolele, care pot duce la defectiuni grave ale motorului. De obicei, se recomanda inlocuirea la fiecare 60.000 km sau la fiecare 5 ani, in functie de specificatiile producatorului.

Tipuri de distributie

Există două tipuri principale de distributie:

  1. Distributia pe lant: Aceasta necesita inlocuire conform specificatiilor producatorului sau cand apare un zgomot anormal de la distributie.
  2. Distributia pe curea: Este vital să inlocuiesti si pompa de apa daca aceasta este antrenata de cureaua de distributie. Schimbarea lichidului de racire este, de asemenea, recomandata.

Riscurile neinlocuirii kitului de distributie

Neglijarea inlocuirii kitului de distributie poate duce la calarea motorului si necesita reparatii costisitoare, putand chiar să necesite inlocuirea motorului.

Durata schimbului kitului de distributie

La Service Auto Floresti, schimbul unui kit de distributie poate dura intre 1 si 4 zile, in functie de modelul masinii

Preturi pentru manopera schimb distributie

La Service Auto Floresti, realizam schimburi de distributie pentru o gama larga de marci, incluzand BMW, Mercedes, Dacia, Citroen, Opel, Renault, Mazda, Audi, Peugeot, Volkswagen, Nissan, si Subaru.
Vino la Service Auto Floresti pentru servicii de schimb kit de distributie realizate cu profesionalism si atentie la detaliu, asigurandu-te ca masina ta este gata pentru drum.

Asigura-te ca Masina Ta Ajunge pe Maini Bune​

Service Auto Floresti