Schimb Kit Ambreiaj Floresti

Inainte de a discuta de ce este necesar sa inlocuim ambreiajul, este important sa intelegem rolul acestuia in mecanismul de functionare al masinii, inclusiv in interactiunea cu pedalele, volanul si schimbatorul de viteze. Majoritatea masinilor cu transmisie manuala sunt echipate cu ambreiaj, spre deosebire de cele cu transmisie automata, unde ambreiajul este prezent doar in cazul cutiilor automate robotizate.

Importanta si functia ambreiajului

Ambreiajul permite cuplarea si decuplarea motorului de transmisie, operatie controlata prin apasarea pedalei de ambreiaj. Stilul de condus influenteaza direct durata de viata a ambreiajului; un stil agresiv poate accelera uzura, necesitand inlocuirea mai frecventa a acestuia.

Semne de patinare a ambreiajului

Un ambreiaj care patineaza se recunoaste atunci cand turatia motorului creste fara ca viteza masinii sa creasca proportional sau o face cu intarziere. Aceasta situatie se intalneste frecvent cand se conduce la viteze mai inalte. Acest fenomen indica o uzura a discului de ambreiaj si a plăcii de presiune.

Service Auto Floresti - inlocuire si reparatie ambreiaj

La Service Auto Floresti, oferim servicii de verificare, inlocuire sau reparatie a ambreiajului. Este esential sa recunosti semnele unui ambreiaj defect:

  • Pedala de ambreiaj devine mai moale.
  • Masina intra greu in treapte de viteza.
  • Masina emite fum albicios.
  • Viteza ramane constanta chiar daca motorul este turat.
  • Masina se tureaza excesiv la demaraj.

Daca intampini oricare dintre aceste probleme, te sfatuim sa vizitezi cat mai curand un service auto autorizat pentru a inlocui kitul de ambreiaj si a evita alte complicatii posibile, inclusiv imobilizarea masinii.

Schimb Kit Ambreiaj la Floresti

La Service Auto Floresti, realizam schimburi de kituri de ambreiaj pentru o gama variata de marci, incluzand BMW, Mercedes, Dacia, Citroen, Opel, Renault, Mazda, Audi, Peugeot, Volkswagen, si Nissan.

Asigura-te ca Masina Ta Ajunge pe Maini Bune​

Service Auto Floresti